Fanø BadmintonklubFanø BadmintonklubFanø BadmintonklubFanø BadmintonklubFanø BadmintonklubFanø BadmintonklubFanø Badmintonklub
Kontingentbetaling 2016/2017
Så er det tid til at betale kontingent. Er du motionist skal du klikke her for at betale dit kontingent. Er du enten ungdom, senior eller passiv medlem skal du klikke her for at betale dit kontingent.
Aktivitetsplan ungdom 2016-2017
                               Aktivitetsplan 2016/17    Dato      Aktivitet         Målgruppe Senest tilmelding   August          27/8 Tilmelding/infomøde Fanøhallen kl 14-16 Spillere og forældre   September           1/9  Opstart træning i Skole...
Del vores side på Facebook
Du kan nemt og enkelt dele vores side og denne nyhed på facebook.  Hjælp os med at sprede budskabet om vores nye hjemmeside, og klik på facebook ikonet i toppen af siden.

Nyt fra Badminton Danmark

Ønsker du at melde dig ind - Klik her.

Resultater
For at se nyeste resultater - klik her.

SPONSORER