Stævner

Badmintonstævner er en stor del af det, at gå til badminton. Spillerne er inddelt i  forskellige rækker, som gør, at de kommer ud at spille mod andre på deres eget niveau.
Deltagelse i stævner, er i høj grad med til at fange interessen for sporten, udvikle sig spillemæssigt samt knytte venskaber.
Alle ungdomsspillere kan frit tilmelde sig stævner under DGI.
Fanø Badmintonklub har valgt at tilbyde et antal stævner, hvor klubben betaler en stor andel af tilmeldingsgebyret samt transport.
Stævner som vi betaler til kan ses på vores aktivitetsliste. LINK
Der sendes desuden indbydelse ud via mail, til de stævner vi tilbyder. Pris og tilmeldelsesfrist vil stå på denne.
På tilmeldingssedlen, er der et felt, hvor du, som forældre bliver spurgt om du kan køre/være til stede under stævnet. Vi sender ikke vores ungdomsspillere ud til stæv- ner, hvis der ikke er voksne med til at støtte og hjælpe.