Klubaktiviteter.

Foruden de almindelige aktiviteter der er i en badmintonklub, dvs træning, stævner og holdkampe, har vi i Fanø Badmintonklub valg at lave nogle arrangementer, hvor vi også har fokus på det sociale.
Arrangementer, hvor der dels er fokus på badmintonspillet, men hvor der også er plads til hygge og leg på tværs af alder og badminton kvalifikationer.

Klubtur til Sea West.
Vi har de sidste 4 år haft en weekend fra fredag til søndag i Sea West, hvor alle ungdomsspillere kan deltage. I år tager vi afsted i weekenden den 11/12/13. november. Vores egne trænere, suppleret med trænere fra DGI står for selve badminton træningen. Vi bor i ferielejligheder, hvor mindst to voksne og en gruppe børn, i samarbejde, står for madlavning, hygge og rengøring.
Udover badminton hygges der med legeland, badeland og råhygge.
Der vil kort tid efter sæsonstart komme mail ud, vedrørende tilmelding og nærmere information om turen.

Juleafslutning.
Den sidste træningsdag før juleferien holder vi juleafslutning. Denne dag er der ikke  almindelige træning. I stedet vil der være forskellige badminton lege/spil. Der hygges også med lidt spiseligt.

Klubmesterskaber.