Kontingentbetaling 2017/2018
Dato: 27-04-2017 17:40:02
Kategori: Generelt

Hej Badmintonspiller

Fanø Badmintonklub er nuklar med ny hjemmeside, hvor den nye sæson 2017 – 2018 skal booket og betalesonline.

Du/I skal blot gå til www.fanobadmintonklub.dk tryk på kontingent i højre side påhjemmesiden. Vælg motionist, tast derefter de ønskede oplysninger, tilføj tilkurv. Derefter skal der betales med kreditkort.

Er der tvivl om hvilkenbane/dag i spillede på sidste sæson. Kan i finde oplysningerne på hjemmesiden.

Gå til menuen: Vælgafdelinger/motionister/baneleje.

Hvis i vil være sikre på atfå jeres bane fra sidste sæson, skal banen bestilles og betales inden 18/8-17,ellers vil banen blive åben for andre.

I skal være opmærksom på,at i er nød til at bestille hver for sig.

Det er selvfølgelig muligt,at en fra jeres hold står for tilmeldingen, men det skal gøres enkeltvis.

Husk når der bruges afløsere, kræver det et medlemskab iklubben.

Facebook: Fanø badmintonklub motionister:

Følg os og andre medlemmer.Der vil være nyttige informationer. Såsom arrangementer, boldsalg, find enafløser m.m.

Bestyrelsen i FanøBadmintonklub.